Dokument

På denna sida hittar du manualer, blanketter och annan användbar information som underlättar ditt arbete i BORIS registret och i mötet med patienten.

Manualer

VAP

Rapportgeneratorn

BORIS VAP – Visualiserings och analysplattform – är ett verktyg som alla användare har tillgång till när de är inloggad i BORIS. I VAP:en ges enheten möjlighet att själv på ett enkelt sätt ta ut avancerad statistik och figurer färdiga för presentationer och sammanställningar. Här kan man också jämföra sin egen enhet med antingen riket, regionen eller alla andra enheter på samma vårdnivå.

Manual VAP

Rapportgeneratorn används för att hämta ut inmatade data begränsat till den/de enheter användaren har tillgång till. Detta verktyg används med fördel tillsammans med annat statistikprogram. I manualen nedan kan du läsa hur du får tillgång till rapportgeneratorn, hur filtreringsfunktionen fungerar, hur återkommande uttag kan sparas med mera.

Manual rapportgeneratorn

Blanketter

Övriga dokument

Patientinformation

Variabellista

Här finns patientinformation som kan laddas ner och delas ut till patient och familj. Patientinformationen finns översatt till fem olika språk.

Patientinformation Svenska

Patientinformation Engelska

Patientinformation Arabiska

Patientinformation Somaliska

Patientinformation Spanska

I variabellistan listas alla variabler som går att registrera att BORIS.

Variabellista